Chat



Amelia (Türkçe Dublaj) Full İzle


Tür : Dram , Biyografi
Gösterim Tarihi : 8 Ocak 2009
Yönetmen : Mira Nair
Görüntü Yönetmeni : Stuart Dryburgh
Müzik : Gabriel Yared
Yapım : 2009, ABD , 111 dk.
Oyuncular:Hilary Swank (Amelia Earhart) , Richard Gere (George Putnam) , Ewan McGregor (Gene Vidal) , Christopher Eccleston (Fred Noonan) , Joe Anderson (Bill) , Cherry Jones (Eleanor Roosevelt)

Konusu:1937 yıllarında uçakla dünya’nın çevresini tur atmaya karar veren Amelia’nın Büyük deniz üzerinden geçerken esrarengiz şekilde kayıplara karışan Amerikan asıllı pilot Amelia Earhart`ın garip hayatını anlatmaktadır..

İmdb yorumu:

Üzgünüz, sadece Hillary Swank Onun yaptığı parçası bakmak yeterli değil. Bu film harika bir film olarak tüm tarihsel malzemeyi vardı ve onun yerine tekrar aynı eski mülayim iletişim ve bir çok biyografi film lavabolar formül komplo içine düşüyor. Bu film, bir TV filmi için yapılmış - boya güzel bir resim gibi nerede ve hiçbir kişi ya da hiçbir kadının daha önce gitti gitmek reddediyor. Bu da tarihin bir badana demektir. Bu sıradışı kadın - bile onun esrarengiz kayboluşu içine Teklifler gerçek ilginç anlayışlar. bir zamanlar, neden sadece gerçekleri, yapışmaz ve vermek bizi biraz daha az Amelia göz alıcı, aşk hikayesi en aza indirmek ve ne gerçekten dikkate değer explorer o olduğunu göstermektedir? Ona nasıl uçan gerçekte tehlikeli ve o üstesinden gelmek zorunda sorunları, hava hem de yere, bir erkek egemen toplumda. güçlü darbeleri ile bu konuda bu film dokunuyor, ama yerine boya, bir airbrush kullanır. zaman değil tam bir atık, sadece ortalama.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © Film İzle