Chat



İntikam Peşinde Filmi izle


Yapım:2009 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Martin Campbell
Senaryo:William Monahan, Andrew Bovell
Yapımcı:Richard Donner, Graham King, Michael Wearing, David M. Thompson
Görüntü Yönetmeni:Phil Meheux
Müzik:Howard Shore
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 29 Ocak 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Mel Gibson, Ray Winstone, Shawn Roberts, Danny Huston, caterina scorsone

Daha önce de yayınladığımız bu filmi şimdi DİVX kalitesinde tekrar sizlere sunuyoruz…
Dedektif Thomas Craven (Mel Gibson), cinayet bürosunda çalışan bir polis memurudur. Yıllardır cinayetler ve faili meçhuller ile ilgilenmiş olan Thomas, şimdi kendisi için bu işi yapacaktır. Çünkü çok sevdiği kızı, bilinmeyen bir nedenden dolayı kapı önünde vurularak öldürülür.
Bu cinayeti açığa çıkarmak için hayatını ortaya koyacak olan dedektif çok ilginç bağlantılara ulaşacak ve kızının bilmediği yönleri hakkında şaşırtıcı bilgiler elde edecektir. Aynı zamanda cinayetin üzerinin örtülmesine çaba gösteren hükümet bağlantılı bir komployu da ortaya çıkaracaktır.
2010 yılının ses getirecek yapımlarından birisi daha sizlerle. Klasik bir konuya sahip gibi görünse de çok daha derin şeyler işleniyor filmde, izleyince anlaşılıyor. Tam bir aksiyon ve suç filmi.. Özellikle aksiyon sevenlerin kaçırmaması gerekecek tarzda çok kaliteli bir film.
Filmi ‘Sinema Çekim’ olarak yayınlamak durumundayız çünkü henüz kaliteli bir görüntüsü mevcut değil.. Yine de izlenebilir düzeyde. Vizyonfilmizlex.Net olarak iyi seyirler diyoruz ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Lütfen yorum bırakın.İyi seyirler..

FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © Film İzle