Chat



Oyuncak Hikayesi 3 Full İzle

0 yorum

Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D
Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2010
Yönetmen : Lee Unkrich
Yapım : 2010, ABD
Dünyada bir çok hayranı olan Oyuncak Hikayesi filmi yapımcıları tekrar bir oyuncak kutusu açarak serinin üçüncü filmini çekmişlerdir. Sinema severler Woody Buzz ve çetesini izleme fırsatını tekrar bulacak. Serinin bu filminde Andy üniversite okuyacaktır oyuncakların akibeti ise belirsizdir. Ayrıca filmimiz sinemalarda 3d teknolojisi ile yer alacaktır.İmdb yorumu:Dünyanın en iyi büyü hileci sökülmüş olamaz olanlar, mühendislik ters ya da tam olarak nasıl çıkardı çözmeye disseke edilir. Bu felsefe iki misli Pixar's "Toy Story 3", sevgili Toy Story, uh, hikaye hikayesi sona outro için geçerlidir. bir şekilde güçlü duygular film boyunca uyarılmış doğrular olarak bunu uygun bir şekilde benim yaş ifşa etmek, hissediyorum. Ben on beş yıl önce, taze sözde ergenlik teen yıl biraz garip, 3d animasyon film (bekleyin sürüm bir 28 yaşında erkek, am, onlar bilgisayar animasyon olabilir?) "Başlıklı Toy Story". Bu bir uçurumun kenarına ve yaratıcılık ve yenilik ince havaya cesur atılım kapalı gezinti hesaplanan oldukça cesur hareket oldu. Ve bir vuruş, yanında bir yer hak (daha fazla veya daha az) 2d animasyon 3d animasyon sağlanması idi. Ve doğal olarak, Pixar ön planda, dijital animasyon değişen süvari şarj lider olurdu dan gawd-korkunç büyük. "Toy Story 3" olarak konforlu olabildiğince dostlarımıza Woody ve Buzz Işık yılı ne iyi ... Andy ile sahte onun dünyasında oynama yapmak yapmakla başlıyor macera. Daha sonra bazı tanıdık Pixar ilerlemesi için, terk gibi, dayanışma, geri arkadaşlara gelen ve meşale ile geçerek kabul edilir. Açıkçası, bu noktada ve ne zaman "Toy Story 2 arasında on yıl içinde" bir bilgisayar devrim ya da dört oluştu, eşsiz anlaşılır bir dünyada, gerçeklik ve hayal gücü daha önce hiç olmadığı gibi parlamasına izin tamamladı. TS1's kıvılcım TS2's mum, ve bu sırayla TS3's yanan güneştir. Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

Ölüm Zili Gosa: Death Bell Full İzle

0 yorum

Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Yoon Hong-seung , Kam-dok Jang
Süre: 1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi: 02 Temmuz 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Beom Kim , Beom-su Lee , Bum Kim , Göt , Gyu-ri Nam
Uluslararası Fantastik filmler festivalinede katılan filmde Kolej sınavlarından tam ikiyüz gün öncesinde bir okul en çalışkan yirmi öğrencisine ağırlaştırılmış bir kurs düzenler. Okulun öğrencilere yaklaşımı sadece notları üzerine kurulmuş olduğu için bazı öğrenciler psikolojik sorunlar çekmeye başlamıştır. Öğrenciler uyuduğu sırada bir piyano sesi duyulur ve tüm öğrencileri uyandırır fakat dahada önemlisi bir su tankı içerisine hapsedilmiş bir öğrenci vardır bu öğrenci Hye-yeong dan başkası değildir. Öğrencilere seslenen bir ses onlardan bir problemi çözmelerini ister ve bunun Hye-yeong’un yaşamasına yada ölmesine etki edeceğini üzerine basa basa belirtir. Bakalım Hye-yeong‘un akıbeti ne olacaktır.İmdb yorumu:Bu arada üç ay ben Belçikalı Festivali Fantastik Filmler of Death Bell "izlenen beri fazla oldu ama film şimdiye kadar onun çok kendi sayfa almadım çünkü, IMDb herkesin dikkatini buraya kaçmış olmalı nedense. oldukça uzun ve yana ben bu arada diğer bok bir sürü izledim be bu yana, iyi ki bazı notlar aldı ve film izledikten sonra izlenimlerini yazdılar, yoksa Korkarım hatırladım olmazdı üzereyim o kadar . ben kesinlikle "Death Bell" kötü bir film olduğu anlamına gelmez By. Aksine, bu heyecan verici ve göz kamaştırıcı bir hızla kan pıhtısı ile çok eğlenceli bir korku filmi's. Bu komplo fikir ve çeşitli ve daha ünlü diğer korku filmlerinden üslup unsurları ödünç olarak Özgünlük Ancak filmin en büyük kozu değildir. "Death Bell" biraz tanımlıyor "Testere" Battle Royale ", lise öğrencileri ve öğretmenleri bir grup ile umutsuz bir manyak katilin hayali ölüm tuzakları kaçmaya çalışırken tanışır. Yirmi en zeki, ama aynı zamanda hastalıklı rekabetçi ve önemli bir Seul lise görkemli öğrencilere özel bir sınav bir Cumartesi günü katılacak. Aniden klasik müzik biri eksik öğrenci bir akvaryumda yavaşça su ile dolmaya hapsolmuş bir televizyon izlemek görüntüler görüntüleri hoparlörler ve üzerinden oynar. Çıkar ve kesilir grup kendilerini dengesiz katilin öldürücü ve sapkın oyunlar maruz bulur dış dünya ile temas mühürlendi. Ama kim olduğunu ve ne onun motifleri nelerdir? Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..










Devamını Oku.!

Gölge Filmini İzle

0 yorum

Tür : Dram , Polisiye , Kara Film , Duygusal , Psikolojik
Ülke : Türkiye

Çok yönlü sanatçı Mehmet Güreli’nin Peyami Safa’nın ‘Selma ve Gölgesi’ adlı romanından uyarladığı oldukça mütevazı bir bütçeyle etkileyici bir biçimde peliküle ettiği “Gölge” pek çok festivali dolaştıktan sonra nihayet vizyon yüzü görüyor. Dönemi yaşatmak adına oldukça cesur ve güçlü mizansenlerle perdeye taşınan film Türk sineması içinde de kült bir uyarlama olmaya aday..Güzel bir yapım..Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin..iyi seyirler dileriz..


Devamını Oku.!

Paris Full İzle

0 yorum

Yapım: 2008 ~ Fransa
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Oyuncular: Juliette Binoche , Mélanie Laurent , Romain Duris , Gilles Lellouche , Olivia Bonamy
Yönetmen: Cedric Klapisch
Senaryo: Cedric Klapisch
Yapımcı: Bruno Levy
Görüntü Yönetmeni: Christophe Beaucarne
Görüntü Yönetmeni: Loïc Dury , Robert Burke
Süre: 2 saat 10 dk
Gösterim Tarihi: 24 Ekim 2008 (Türkiye)

Parisli dansçı Pierre ölümcül bir hastalığa yakalanır.Hastalık psikolojisinde değişmelere neden olur.Artık çevresindeki insanlara ve yaşadığı şehier Paris'e faklı gözlerle bakmaktadır.Tanıştığı sohbet ettiği farklı insanlarla hayat adına derin sohbetlere arkadaşlıklara dalar....
Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

Benimle Kal-Stand By Me Filmi İzle

0 yorum

filmin adı:Benimle Kal Stand By Me
icerigi:dram
süresi:1 saat 30 dakika
yönetmenligini:Rob Reiner yapmaktadır
başroldaki oyuncu kadrosu:Raynold Gideon,,Stephen King,Bruce A. Evans degerırli isimler almaktadır.
filmin konosu şöyledir:1950 yıllarında gecen filmde 4gencin yeni ergen caga atılmıştır…oregan adlı ormanda bir cocugun cesed aramaları anlatılıyor…arama calışmaları sırasında gencler birbirllerine daha cok ısınacaklar ve bilmedikleri yönlerini keşvedecekler…lakin en büyük sorunları kasabanın serserileri olacaktır….bu sorun karşısında ne yapacaklar seyredelim görelim… iyi seyiler…Yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz...









Devamını Oku.!

Diş Perisi Türkçe Dublaj İzle

0 yorum

filmin adı: Diş Perisi – Tooth Fairy
içerigi:komedi ve fantastik
süresi:1 saat 43 dakika
Yönetmenligini:Michael Lembeck yapmaktadır..
filmin özeti:Derek Thompson Diş Kırma konusunda uzmanlasmis dir:D ve ona “Diş Perisi” Lakabi verilmisdir…ve son macında başrolcumuz Derek Thompson talihsiz bir kazaya sebebiyet vermişdir…ve ceza almisdir.. cezasi ise Diş Perisi üLkesinde 1 hafta boyunca hizmet vercektir..
Not:film türkçe dublajdir. Vizyonfilmx.Net ailesi… yorumlarınızı bekleriz.İyi seyirler dileriz..











Devamını Oku.!

In My Sleep (Altyazılı) full izle

0 yorum

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram , Gerilim
Oyuncular: Lacey Chabert , Kelly Overton , Shanna Collins , Philip Winchester , Alexandra Paul
Yönetmen: Allen Wolf
Konusu:Marcus günden güne dahada kötüleşen uyku hastalığına yakalanmıştır.Bir gün kendisini bir mezarlıkta yatakta olması gerektiği şekilde buluverir.Olanları analamya çalışır.Buralara kadar nasıl olduda gelmiştir.Henuz bu olaya çözüm bulmamışken çok daha kötüsü başıan gelir.Marcus bir gün elinde kanlı bir bıçakla uyanır.Bu bıçağın elinde ne işi olduğunu düşünürken çok büyük bir faciaya sebep olduğunu farkeder.Arkadaşının karısını öldürmüştür.Artık bu işin çözümlenmesi gerekir.Olayın sisli ve gerçek yüzünü öğrenme vakti gelmiştir.
Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

Ölümcül Bedel Valentine Filmi İzle

0 yorum

filmin adı:Ölümcül Bedel Valentine
içerigi:korku ve gerilim
süresi:1 saat 45 dakika
Yönetmenligini:Jamie Blanks yapmakta olup.. kaliteli isimler film de rol almaktadır..!
filmin özeti:sevgililer günün de herkezin dalga gectigi dişlandigi cocugu hatirladiniz mi?? ama o kesinlikle sizleri hatirliyor.. ve intikam zamani !! sevgililer günün de 1 arkadasin cenazesi için toplanan dört arkadasin esrarengiz sevgililer günü ile ilgili rahatz edici msj lar almaktadırlar..bu mesajlari kızlari saka oldugunu düşünerekden pek dikkate almamaktadırlar..ama çokdan iş işden gecmisdir.. herkezin ölüm fermani yazilir . herkez ölmeyi haketmetmisdir kaçacak delik arayın
Not:film türkçe dublajdir.Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler..











Devamını Oku.!

Bornova Bornova full izle

0 yorum

Yapım: 2009 ~ Türkiye
Tür: Dram
Oyuncular: Öner Erkan , Damla Sönmez , Erkan Bektaş , Kadir çermik , Murat Kılıç
Yönetmen: İnan Temelkuran
Süre: 1 saat 32 dk
Gösterim Tarihi: 13 Kasım 2009 (Türkiye)
Konusu: Film isminden de anlaşıldığı üzere İzmirde geçmektedir.İnsan psikolojisi üzerine konu alan filmde bireylerin günlük hayatta çektiği zorluklar işsizlik ve çaresizliğin insanları ne hale soktuğu anlatılmakta.Hayattaki zorlukların insan hayatını ve ruh haline ne denli zarar vermekte bu filmde onu çokn et bi şekilde görmeniz mümkün.
Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

Çılgın Cenaze Death at a Funeral Full İzle

0 yorum

Tür : Komedi
Yönetmen : Neil LaBute
Senaryo : Dean Craig
Yapım : 2010, ABD , 90 dk.
Konusu:Babaları ölen kardeşlerin cenaze ile birlikte saklı olan sırrı çözme çabasında oldukları eğlenceli komik bir film.İngiliz yapımı olan film bildik hollywood tarzında bir komedi tarzına sahip..İmdb yorumu:Orada film bazı gerçekten komik goofy gags olarak oldukça çok güldü katılmıyorum gerekir. diğerleri gibi onun değil sadece siyah film demek gibi Oscar çok komik o ne diye düşündü Valium edildi alıp asit olduğu ortaya çıktı olduğu oyuncu beyaz adam. Chris Rock her zaman iyi, Martin Lawrence de iyi oldu ve ben de son yıllarda çok onu görmedim Danny Glover görmekten memnun oldu. Tek şey, ben onlar orada gerçek bir komplo hattı için değildi olarak Old Skool görüldüğü gibi o daha iyi bir performans kapasitesine sahip daha Luke Wilson karakteri üzerinde düşünmek gerekirdi olduğunu söyleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz...











Devamını Oku.!

Toxic Skies Full İzle

0 yorum

Yapım:2008 ~ Kanada
Tür:Bilim Kurgu
Yönetmen:Andrew C. Erin
Konusu:Bir grup kötü niyetli insan ölümcül bir virüsü insanlar üzerinde yaymaymakta başarılı olur.kötü adamların karşısına ise cesur doktor Tess Martin çıkar ve tüm gücü ile onlara karşı koymaya çalışır.İmdb yorumu:Bu film öncül büyüleyici bulundu. "Chemtrails" kesinlikle ilginç olaylar var! Birçok uçak arkasında beyaz yollar bu gün kaç saat ve başını kesmek değil su buharının (contrails) aksine için dinlenmeye görünüyor. Bana niçin var chemtrails olmayan bir önyargılı soruşturma çok direnç ve ne içerdikleri olduğunu düşündürüyor. Ayrıca ne kadar sadece faiz / bu olayların düşmanca isim takar ve alay ile yanıt olduğunu sorgulama ilginç. Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler dileriz..











Devamını Oku.!

Ölümüne Takip Collateral Damage Full İzle

0 yorum

Yapım:2002 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim
Yönetmen:Andrew Davis
Konusu:Bir terörist saldırısnda bir çok insan hayatını kaybetmiştir.Polis ekipleri olayı çözmek için harekete geçerler.Fakat polis haricisi bir kişide bu olayı çözmek zorundadır.Gordy bu saldırıda karısı ve çocuklarını kaybetmiştir.Polis ise onu bu işten uzak tutmak istemektedir ama nafile.Gordy intikam peşindedir ve asla vazgeçmeyecektir.Şimdinin valisi ama 90 lı yılların en büyük aksiyon oyuncularından biri olan Arnold Shwarzenegger in başrolunde olduğu film aksiyon severlerin beğeni ile izleyebileceği bir film.yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..













Devamını Oku.!

Boston Girls Full İzle

0 yorum

Yapım: 2010, ABD
Tür: Gerilim
Yönetmen: Gabriel Bologna
Senaryo: Camille Solari
Oyuncular: Danny Trejo, Camille Solari, Cheryl Cosenza, Joy Somers, Moksha McPherrin

İmdb Yorumu:Boston Girls bulacaksınız, film Monster ancak kere iki gibi. Iki yakın arkadaşlarım, hem tecavüz kurbanları, zihinsel oturtun. Hepsi dolandırıcı ve fahişe oldukları düşünebilirsiniz bir listesini yapın ve sonra da onları öldürmek için ilerlemek, teker teker gibi grafiksel bir düşük bütçeli film betimliyor gibi. Bu ne bir olağanüstü üzerinden en işkence filmleri yapan oyunculuk kalitesi, arsa karmaşıklığı, kamera çalışma hayal, karakter birçok düzeyleri kez kahkahalarla gülmekten sizi olacak beklenmedik mizah. Ayrıca, benzer korku filmlerini çok farklı olarak, bu daha iyi yerine bunu ilerledikçe daha da kötüsü, hikaye ilerledikçe onun ürpertici yoğunluğunu alarak alır. Bu Q ven bir bağımsız film beklenmedik bir sevinç binmek ya da onlar yayınlanıyor. Boston Girls kaba bir elmas şeklindedir. Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

The War Boys full izle

0 yorum

Senaryo:Bruce McLeod ve Naomi Wallace
Tür:Dram, Duygusal, Savaş
Konusu :bir çok filmede konu olan kaçakçılığın ve bir çok illegal işlerin merkezi olan Meksika sınırında 3 genç gerilla her türlü yasal olmayan işleri yapmaktadır.Yaşadıkları yasa dışı hayat bir süre sonra kendi aralarında kendi kişiliklerini ve içinde bulundukları hayatı çizgilerini sorgulamalarına neden olacaktır..Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..











Devamını Oku.!

Bruce Almighty Full İzle

0 yorum

Tür : Komedi, Fantastik
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2003
Yönetmen : Tom Shadyac
Oyuncular:Jim Carrey (Bruce Nolan) , Morgan Freeman (Tanrı) , Jennifer Aniston (Grace Connelly) , Philip Baker Hall (Jack Keller) , Catherine Bell (Susan Ortega) , Lisa Ann Walter (Debbie) , Steven Carell (Evan Baxter) , Nora Dunn (Ally Loman)
Bruce Nolan işinde pekde başarılı diyemeceğimiz bir muhabirdir.Ana haber yayınlarını yapmak gibi bir ideali vardır.Malisef terslikler sürekli peşini bırakmaz ve ana haber sunma şansını en sevmedği rakibine kaptırır.Bunun üzerinde Tanrıya büyük bir isyana başlar.Bir gün bir kişi tarafından buluşma teklifi gelir.Büyük boş bir binada görüşmek üzere yola çıkar.Karşılayan zenci bir adamdır ve ona tanrı olduğunu söyler.Brıce başta inanmaz ama daha sonra gördükleri sayesinde inanmak sorunda kalır.Tanrı sürekli isyan eden bu kuluna bir süreliğine güçlerini vermek ister.Kendisi olmak nasıl bir duygu görmesini ister.İşte filmimizde komedi kısmı burada başlar.Bütün güçleri eline alan Bruce başta sevmedikleri kişilerden intikam alır.Ama daha sonra işin işinden çıkmaz ve dünya bir birine karışır. Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!

Predators filmi full izle

0 yorum

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Korku, Macera
Yönetmen:Nimród Antal
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 03 Eylül 2010 (Türkiye)
Konusu:Dünyalılar ve uzaylılar arasında bir savaş patlak vermiştir.Uzaylı yaratıklar ile savaşta başarılı bir ekip olan Royce ve askerleri üstün savaş kabiliyetleri ile savaş alanında hep ön saflarda olmuştur.Büyük bir orman içerisinde her tarafı tuzaklarla dolu bir alana kapalı kalmış düsman ve tuzakları ile mücadeleye başlamışlardır. Paralı askerler ve yakuza dövüş sanatları ustalarından oluşan ekip her çatışmada tehlikenin ortasında bir yemden faksız savaşmaları birşeylerin ters gittiğinin farkına varmalarına sebep olur.Film sinema çekimidir ve altyazılıdır. Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz..













Devamını Oku.!

Şanslı Slevin full izle

0 yorum

Yapım Yılı: 2006
Süre: 109 dk
Oyuncular Josh Hartnett Lucy Liu Bruce Willis Morgan Freeman Ben Kingsley Stanley Tucci Sam Jaeger
Yönetmen:Paul McGuigan
Konusu:Öncelikle güzel bir aksiyon ve gerilim filmi.Gayet güzel bir kurgusu var.İşinde çok iyi bir suikastçiye bir çocuğun öldürülmesi görevi verilir.Ailesi katledilmiştir ve tek o kalmıştır geride suikastçi görevini yerine getirmemiştir.Aradan yıllar geçer ve o çocuk büyür ve hayatını bağışlayan kişi ile ince bir plan yapar.Planda ailesinin intikamı ile alakalı tüm kişiler belirlenir ve ortam hazırlanılır.Önce aralarına garip bir yol ile sızılır güvenleri kazanılır.Daha sonra en gafil oldukları anda hepsi tongaya getrilir ve intikam alınır.Tüm taşlar artık yerine oturmuştur. Yorumlarınızı bekliyoruz.iyi seyirler dileriz..
Devamını Oku.!
Copyright © Film İzle